Ushuaia

Ushuaia

Ushuaia is een strandhotel dat in 2013 geopend is in Ibiza stad. Naast de hoogwaardige kamers en een uitstekend restautrant staat Ushuaia bekend om zijn enorme aanbod aan events. Het is dan ook een van de beste open air party locaties. In dit artikel gaan we in op de Rooftop events, poolparties en het aanbod aan wereldberoemde dj's dat er regelmatig zijn aantrede doet. Aan het eind van dit hotel wil je niets anders dan een bezoekje brengen.

Rooftop events

Het Ushuaia is een groot hotel in Ibiza strand, op het dak van het hotel vind je een unieke rooftop party die ook nog eens gratis toegankelijk is! Op het dak sta je direct onder de aanvliegroute, de vliegtuigen komen indrukwekkend laag over, dit gecombineerd met de unieke sfeer en de muziek van de dj's op het dak combineert tot een filmwaardige setting die je beslist gezien moet hebben. Ondanks de gratis entree, ligt de drankprijs erg hoog op het rooftop terras!

Pool parties

Naast de Rooftop parties zijn er de bekende Poolparties, hierbij komen duizenden mensen samen rond het zwembad van Ushuaia. Hier staat een gigantisch podium dat je kunt treffen op elk hoogwaardig festival. De acts die hier optreden plannen spectaculaire shows om te verzekeren dat de ervaring maximaal is. De beste beats, een spectaculaire setting, professionele producties en hoogwaardige events kun je zeker verwachten bij Ushuaia!

Wereldberoemde Dj's

De poolparties op het Ushuaia hotel trekken dagelijks duizenden bezoekers. Dit komt door de hoogstaande evenementen, maar ook door het enorme aanbod aan DJ's. Dagelijks draaien de top 10 dj's van de wereld in de ushuia eachclub met spectaculaire shows en de allernieuwste tracks! Het is niet goedkoop, maar het is het zeker waard om een bezoek te brengen aan de Ushuaia poolparties!

Terug naar overzicht