Privilege Ibiza

Privilege Ibiza

Het is onverslagen de grootste club op aarde, en hij ligt in ibiza! Club Privilege is een must see tijdens je bezoek aan Ibiza! Je vindt hier indrukewekkende producties en zeer grote dj's die hier presteren op de top van hun kunnen. Privilege staat wereldwijd erg hoog aangeschreven en dat maken ze week in week uit waar! Je vind er twee area's één underground area en één mainstream area.

De grootste club op aarde

De grootste club op aarde, dat is een titel die je niet zomaar ontvangt, de capaciteit van deze club zit op een indrukwekkende 10.000 personen! Zij worden overgeleverd aan een zeer spectaculaire show rijk aan special fx, visuals, co2, confetti, streamers en de beste beats. Tiësto was hier 10 jaar lang de resident dj, die in het hoog seizoen iedere week daar draaide. Dat is helaas verleden tijd, maar hij heeft het stokje doorgegeven aan talloos ander talent dat zijn taak meer dan goed doet! Niet voor niets staat club privilege al decenia lang in de lijst met beste clubs op aarde. Het is een festival, iedere avond! Privilege ibiza is het zeker waard!

Aanbod van dj's

Tiesto was hier dus 10 jaar lang het boegbeeld, gevolgd door Armin van Buuren die hier in 2014 een jaar lang resident was! Nog dagelijks treden hier dj's van wereld niveau op, zoals: Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Headhunterz, Laidback Luke en toppers zoals Hardwell, calvin harris, afrojack en nog veel meer!

Club concepten

De club staat bekend om zijn enorme clubconcepten, zo bieden zij ruimte aal Life in Color een wereldwijde paintparty die je mee gemaakt moet hebben! Daarnaast ontdek je de volgende concepten:

  • Windtalkers
  • Connect Ibiza
  • SuperMartxe
  • Hardtimes
  • Do not sleep
  • Superman
  • La isla
Terug naar overzicht