Prijzen uitgaan Ibiza

Prijzen uitgaan Ibiza

Ibiza is ongetwijfeld één van de beste plaatsen ter wereld om uit te gaan, maar wat kost uitgaan op ibiza? Ibizapartyevents.nl helpt jou om een realistisch beeld van Ibiza te krijgen! Je krijgt bij ons informatie over het uitgaan op alle fronten. Het is dan ook de bedoeling dat je helemaal weet waar je aan toe bent. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet! Stuur ons even een mailtje en wij helpen je vooruit!

Entreeprijzen clubs Ibiza

Het internet staat er vol mee, het is misschien wel de meest gestelde vraag over ibiza: wat kost het uitgaan in Ibiza, zijn de prijzen echt zo hoog, is het echt zo duur? Ibizaparty events brengt duidelijkheid.
De entreeprijzen van de clubs lopen uiteen en kunnen inderdaad hoog oplopen. Voor de topclubs op ibiza betaal je tegenwoordig €40 tot €50 euro entree op een gewone clubavond. Tijdens evenementen variëren de prijzen tussen de €60 en €80 euro. Je kunt hiervoor entertainment van top dj's en zeer indrukwekkende clubs verwachten. Maar laat je niet direct afschrikken door deze hoge entree.

Minder entree betalen

Kan het? Ja het kan! Als je een grote club wil bezoeken hoef je niet per definitie de hoge entreeprijs te betalen. Hier volgen een aantal tips, hoe je dit kunt doen. Bij deze tips wordt er vanuit gegaan dat je niet vast hebt staan wanneer je welke club bezoekt.

Gratis entree

In de barstreets en stranden kom je regelmatig proppers tegen. Dit zijn, vaak mooie, personen die je proberen over te halen om een club te bezoeken. Als je in Ibiza gaat clubben kun je hier handig gebruik van maken! Luister eens wat ze te bieden hebben en als het niet bevalt weiger je gewoon te kopen. Zij kunnen je vaak een plek op de gastenlijst, gratis kaarten of voordelige drankcombinaties aanbieden.

Gastenlijst plaatsen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar een goed netwerk kan je veel opleveren in Ibiza, óók als je er maar even op vakantie bent! Veel barretjes, café's en hotels beschikken over mogelijkheden om jou als bezoeker op de gastenlijst te zetten. Dit doen ze vaak niet zomaar, maar ze doen dit voor mensen die ze aardig vinden. Praat wat, lach wat en kom eens terug in bepaalde barretjes. Geef wat fooi en praat over je plannen. Het is leuk én kan je enorm helpen bij het uitgaan!

Lagere entree

De entreetickets van de clubs en events zijn op talloze plaatsen te koop. Deze verkooppunten houden echter geen standaard prijzen aan en kunnen vrij flink verschillen. Vergelijk de prijzen en je zult gemakkelijk een paar tientjes besparen!

Prijzen consumpties ibiza

Een ander groot onderwerp zijn de prijzen van de consumpties in Ibiza, hier zit vrij veel verschil in, maar kunnen hoog oplopen! Het ligt er natuurlijk wel aan waar je heen gaat. Als je naar de nummer 1 Dj van de wereld gaat, is het natuurlijk meer dan op een terras dat achteraf ligt.
In de bars kun je consumptieprijzen verwachten van €2,50 tot €8 voor frisdrank en bier. In de clubs is dit echter anders.
In de clubs ligt het prijspijl erg hoog. Denk aan 10 tot 13 euro voor een flesje water, 15 voor een flesje fris en bier en nog hoger voor mixers. Toch zit er veel prijsverschil in clubs, de populaire Ushuaia loopt op tot €22 euro per drankje, waar Pacha deze schenkt voor €8,-
Uitgaan in Ibiza is echter anders dan elders. Het nachtleven begint pas echt om 03.00, daarvoor wordt er veelal gedronken in bars waar het prijspijl veel lager ligt. Tijdens het uitgaan ligt de focus op dansen, niet op drinken. Er wordt in de clubs dan ook weinig gedronken.

Terug naar overzicht