Pacha Ibiza

Pacha Ibiza

Pacha staat wereldwijd bekend als hoogstaande club, doorgaans kun je er vanuit gaan dat je in Pacha de meest charismatische club zult vinden. Niet voor niets word Pacha Ibiza, jaar in jaar uit verkozen tot één van de top 10 clubs van de wereld! Pacha Ibiza is niet de grootste club in Ibiza maar biedt met een capaciteit van 3000 personen en 5 area's voor een zeer unieke ervaring voor iedereen. Of je nu gezien wil worden, of onopgemerkt op je eigen manier wil clubben!

Pacha Ibiza tickets

Het club leven in Ibiza is hot en Pacha is daarvan een boegbeeld! Pacha Ibiza tickets zijn dan ook overal in Ibiza te krijgen. Er zijn talloze evenementen die een bezoek waard zijn. De bekendste is zonder meer F*** ME I'M FAMOUS, dé clubavond waar wereldberoemde dj David Guetta  de gastheer van de avond is! De prijs van de Pacha Ibiza tickets loopt erg uiteen, van €30 euro op reguliere club avonden tot €80,- voor de  F*** ME I'M FAMOUS events! Tip van ons, er zijn manieren om te besparen op de tickets. Lees ons artikel: “Prijzen uitgaan Ibiza”voor meer informatie!

Pacha ibiza agenda

De Pacha Ibiza agenda staat vol events die je meegemaakt moet hebben! De programmering veranderd ieder jaar en staat al lang van tevoren vast. Er draaien dagelijks wereld beroemde dj's, zoals David Guetta, Steve Aoki, Pete Tong en Showtek! Check ruim van tevoren welke shows er beschikbaar zijn als je zeker wil zijn dat je niets mist. Wanneer je ook gaat, de avond staat garant voor entertainment van wereldniveau

Pacha hotel ibiza

Naast een wereldberoemde club heeft Pacha ook een hotel op Ibiza. Het hotel ligt logischerwijs op loopafstand van club pacha, waar je de meest spectaculaire avonden kunt beleven. Verblijf je in het pacha hotel? Dan krijg je gratis entree tot Pacha, alle gemakken, zoals gratis Wi-Fi zijn natuurlijk voorzien. Of je nu op zoek bent naar een gave zijltour, dikke clubavond of luxueus hotel, pacha ibiza is de locatie!

Terug naar overzicht