Ibiza Xperience

Ibiza Xperience

De Ibiza Xperience is allereerst een geweldig feest waar je overdag kunt genieten van de beste Ibiza muziek. Maar dat is niet alles. Dit feest gaat gepaard met een beurs die zich helemaal richt op Ibiza. Het eiland is de inspiratie voor de vele modetentjes en eettentjes die je er kunt vinden, en er is nog veel meer te vinden op de Ibiza Xperience. Ben je ook benieuwd naar de veelzijdige inhoud van dit leuke Ibiza event?

De beste DJ's op Ibiza Xperience

Muziek is een zeer grote en belangrijke factor op Ibiza. Het is immers hét party eiland van Europa, en de bekendste DJ's draaien er regelmatig hun platen in de mooiste clubs. Dit is de reden dat ook op Ibiza Xperience de nodige DJ's worden uitgenodigd om hun draaikunsten te vertonen. Qua muziek zul je dus absoluut op de juiste plek zijn!

Accommodaties op Ibiza

Ongeacht of je op zoek bent naar de beste accommodatie om te overnachten, of dat je op zoek bent naar een locatie om een bruiloft of ander event te organiseren: op de Ibiza Xperience zijn diverse partijen aanwezig die je hierbij kunnen helpen. Het is dus ook zakelijk gezien een interessante beurs om aanwezig te zijn.

Ibiza Luxury Xperience

De Ibiza Xperience heeft reeds plaatsgevonden in 2015, maar staat ook weer op de planning voor 2016. Dit keer in het Beursgebouw in Eindhoven. De gehele Xperience duurt van 11:00 tot 19:00 en heeft in 2016 een unieke toevoeging. De Ibiza Luxury Xperience is speciaal gericht op het hogere segment. Mensen met style die graag willen genieten van de meest high-end resorts en meest luxueuze en exclusieve dranken en spijzen.

Terug naar overzicht