Ibiza vliegtickets

Vliegtickets naar Ibiza

Vliegen naar Ibiza is mogelijk vanaf verschillende locaties. Denk hierbij aan Amsterdam, Düsseldorf, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Voordat je het vliegticket gaat boeken, is het verstandig om de tarieven van verschillende airlines te vergelijken. Zo zie je in een oogopslag welk vliegticket naar Ibiza voor jou het gunstigste is. Wij hebben al een beetje uitzoekwerk voor je verricht, en via de onderstaande banner kom je bij een van de goedkoopste aanbieders van Ibiza vliegtickets uit.

Wij hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet:

  • Veel vluchtmaatschappijen vliegen pas rond april en mei naar Ibiza
  • Ben je woonachtig bij een luchthaven in de buurt van België of Duitsland? Dan is het zeker interessant om de prijzen van die luchthavens te bekijken.
  • Skyscanner is een interessant App om vliegtickets naar Ibiza te vergelijken. Deze app is gratis te downloaden in nagenoeg iedere mobiele app winkel.
  • Altijd vliegtickets vergelijken. Op deze manier kun je vaak veel geld besparen.

Op weg naar Ibiza

Vanuit Nederland duurt de vlucht naar Ibiza ongeveer 2,5 uur. Het is mogelijk om vanuit Nederland met verschillende vliegtuigmaatschappijen naar Ibiza te vliegen. Een aantal van deze vliegtuigmaatschappijen zijn Ryanair, Transavia en Vueling. Vliegticket, check. Maar waar land je nu precies? Je landt op Eivissa Aeropuerto de Ibiza. Een modern vliegveld in Ibiza-stad. Op het vliegveld zijn talloze winkeltjes te vinden. Een voorbeeld van deze winkeltjes zijn een I love Ibiza shop en een aantal taxfree shops. Op het vliegveld kun je ook eten en drinken bij een gezellig restaurantje of de Burger King.

Bereikbaarheid vliegveld Ibiza

Vanaf het vliegveld kun je een bus of taxi nemen naar het hotel. Naast de taxi en bussen kun je er ook voor kiezen een auto te huren. Als je iets van het eiland wilt ontdekken, dan is een auto zeker een goede optie. Ben je benieuwd naar de tarieven van een taxi? Wij hebben deze voor jou opgezocht. Let op dit is een indicatie.

  • De taxi's staan voor de in- en uitgang van het vliegveld.
  • Het starttarief is € 3,25 en per kilometer € 0,98 (dagtarief) en € 1,20 (nachttarief)
  • Van 7:00 t/m 21:00 en zaterdagen tot 15:00 is dagtarief. Alles hierbuiten en feestdagen is nachttarief.

Nog een tip van ons: Wil je een auto huren om daar de strandjes mee te verkennen? Dan raden wij jou aan een auto met vierwielaandrijving te kiezen. Het is natuurlijk super leuk & hip om een oude volkswagen te huren, maar het is minder stoer als je de steile hellingen van Ibiza niet op komt.

Terug naar overzicht