Ibiza festival Eindhoven

Ibiza festival Eindhoven

Er is weer een nieuw festival neergestreken in Nederland, en het is helemaal in de stijl van Ibiza. Eindhoven Goes Ibiza is een dance festival dat nabij Eindhoven Airport wordt gehouden. Het mooie aan dit festival is dat er vier verschillende podia zijn waar de nodige DJ's optreden. Maar liefst 30 stuks. Het Eindhoven goes Ibiza festival vindt midden in de zomer plaats en duurt van 13:00 tot 23:00u.

Vier verschillende podia

Het Ibiza Festival in Eindhoven beschikt over vier verschillende beaches waar elk een eigen stijl wordt gedraaid. Zo is er Remixxclub met een mix van EDM, tech-futurehouse en clubbing. Op Bora Bora ligt de nadruk op deephouse. Het derde strand, genaamd Tranceavia, richt zich voornamelijk op de trance liefhebber, waar Eindhoven DJ school een podium biedt aan nieuwe talenten op DJ gebied.

Partyboat

Behalve de vier podia is er nog een leuk extraatje, namelijk de Party Boat. Op deze boot laten diverse DJ's hun beats horen, voornamelijk in de stijl van deephouse, futurehouse, latinhouse en techhouse. Aan muziekstijlen absoluut geen gebrek dus. Voor iedere muziekliefhebber is er wel een geschikte stage te vinden waar hij of zij zich kan amuseren.

Hippie markt

Om het vrije Ibiza gevoel extra te benadrukken, is er ook een hippie markt. Deze markt bestaat uit een groot aantal kramen met onder andere kleding, schoenen, zonnebrillen, hoeden, sieraden en andere accessoires, helemaal in de stijl van Ibiza. Wil je er dus net zo bijlopen als alle partyers op Ibiza, dan kun je hier in ieder geval de inkopen doen!

Terug naar overzicht