Ibiza clubs

Ibiza staat bekend om zijn clubs, wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet!

Amnesia

Amnesia is een club gelegen tussen san Antonio en ibiza town. De club is opgebouwd in een oude boerderijschuur en heeft een capaciteit van 5000 personen. In Amnesia vindt je wekelijks enorme evenementen, zoals: Cream, Cocoon en House of maddness. Ook het aanbod dj's is spectaculair, je zult er wekellijks wereld top djs aantreffen.
Leeftijd: 18
Capaciteit:5000

Space

Space is een club gelegen in Ibiza stad. Space heeft meerdere malen de award Best Global Club gewonnen tijdens de jaarlijkse IDMA Awards. Club space ligt naast een waterpark vlak bij het vliegveld van Ibiza en staat Internationaal zeer hoog aangeschreven!
Leeftijd: 18
Capaciteit: 7000

Pacha

Bijna iedere clubber op Ibiza is er geweest. Pacha, Pacha is internationaal bekend als een ware uitgaanstempel. Pacha ibiza is echter de hoogst gewaardeerde. Met nummer 4 op de wereldranglijst en wekelijkse bezoeken van dj's als David Guetta, zijn events F*CK ME IM FAMOUS zijn enorm populair.
Leeftijd: 18
Capaciteit: 3000

Es Paradis

Gelegen in Sant Antonio vind je Club Es Paradis, deze feesttempel heeft een zeerfantasierijk uiterlijk en is een ware beleving voor alle clubbers. Het dj aanbod is van hoge kwaliteit, maar staat niet in de DJ mag top 100, dat wordt ingehaald met de kwaliteit van de beleving.
Leeftijd: 18
Capaciteit: 1675

Privilege

Deze club heeft her record gevestigd van grootste club op aarde. De indrukwekkende venue beschikt over een full size zwembad in de locatie en biedt plaats aan dj legende's, zoals: Tiësto. En nog vele anderen!
Leeftijd: 18
Capaciteit:10,000

Eden

Ook club Eden is gelegen in San Antonio. Deze hoogstaande club huisvest diverse stylen, waaronder ook Hardstyle. De kalender staat gevuld met talloze spectaculaire evenementen met hoogstaande dj's
Leeftijd: 18
Capaciteit 5000

Bora Bora

Bora Bora is een beachclub gelegen in Ibiza stad. Hier zijn evenementen, maar je kunt er ook terecht om te relaxen. Je staat garant voor een heuze beleving en dj's van hoog niveau Zeker een bezoek waard!
Leeftijd: 18

Café del mar

Café del mar is eveneens een Beachclub op Ibiza, hier kun je genieten van de prachtige zonsondergang die ibiza rijk is. Ondertussen staat er een dj te draaien en geniet je van het goede weer en de gastvrijheid.
Leeftijd: 18

Ushuaia

Laatst, maar zeker niet last, Ushuaia. Naast het high class hotel staat Ushuaia bekend om zijn enorme aanbod van dj's, er treden dagelijks dj's op van die in de top 10 van de wereld staan. Combineer dit met een geweldige sfeer en prachtig zwembad, en je hebt de sfeer van Ushuaia!
Leeftijd:18
Capaciteit:5000