Es Paradis Ibiza

Es Paradis Ibiza

In San Antonio vind je een gygantische witte pyramide, dit is club Es Paradis. Es Paradis staat voor een geweldige uitgaans ervaring in een tempel van vermaak. In de club vindt je 10 barren, een boutique 3 area's, 4 VIP area's en een enorm geluidssysteem. Es paradis heeft een rijke hisorty talloze indrukwekkende club concepten een een geweldig aanbod aan dj's. Als je een vakantie hebt in San Antonio is Es Paradis zeker een keer de moeite waard om te bezoekeen! Hieronder wordt verder besproken wat deze club zo uniek maakt.

Historie

Club Es Paradis ging voor het eerst open in 1975, de eigenaar destijds was Pepe Aguire, samen met Lluis Guell . Lluis Guell was tevens verantwoordelijk vooor de opening van Café Del Mar in Ibiza. De club kenmerkt zich door de grote hoeveelheid wit en de enorme indoor tuinen in de club. Deze hele ervaring maakt dat de club wordt beschreven als Breath taking beautiful!

Club events

Club es Paradis staat garant voor talloze succesvolle club events, maar de bekendste is zondermeer de waterparty. Tijdens deze waterparty is het hele publiek gekleed in badkleding en wordt er hevig gefeest onder het genot van verfrissende water effecten. Dit is om niet te vernoemen dat de hele club veranderd in een enorm zwembad dat garant staat voor een geweldig avond uit.Daarnaast zijn er evenementen, zoals: Glow HedKandi & clockwork.

Aanbod van DJ's

Ook in club es paradis, vindt je talloze wereld dj's die er wekelijks aan de knoppen draaien. Zij verzorgen de muziek in deze toch al zeer sfeervolle club bomvol verassingen! Naast de dj's vindt je er vele live performances, zoals live percussie, saxophone of vocalen . Bij es paradis gat je uit voor de beleving en die zul je daar dan ook zeker aantreffen! Daarmee is Es paradis al jaren lang een groot succes!

Terug naar overzicht