Eden Ibiza

Eden Ibiza

Eden ibiza is een club die al jarenlang een statement maakt in ibiza. Ze staan voor hoge kwaliteit uitgaan, en daar kun je dan ook op rekenen! De club is gelegen vlak lang club Es Paradis en kenmerkt zicht door zijn luxueuse uiterlijk. Eden biedt onderdak aan de beste dj's terwereld, zoals Pete Tong, Judge Jules, Disclosure, Markus Schulz, Ferry Corsten en Groove Armada. Een succesvolle avond uit is dan ook gegarandeerd!

Soundsystem

Club eden heeft recentelijk een enorme verandering ondergaan, het gehele clubsoundsystem is vervangen door de zeer hoogstaande VOID sytemen. Deze systemen bieden een excellente geluidskwaliteit van ongekend niveau. Judge jules zegt er het volgende over, ik ken en draaide in iedere club in ibiza, en Eden heeft veruit het beste soundsystem van het hele eiland. Goed geluid is de basis van een enorm event!

Events

Club eden zit vol met spectaculaire events vol met top dj's en een grote variatie in stijlen. De clubconcepten zijn werelwijd bekend en keren iedere week terug. Bekende concepten zijn Soundgarden, Harder Faster Ibiza, Midnight ibiza,  Cubbo, Judgement, Faux basement en Repent. Internationale namen, zoals Judge Jules doen hun aantreden even als talloze talenten die over een aantal jaar de wereld zullen domineren.

Hardstyle

Club eden is een van de weinige clubs die naast house en dance ook hardstyle in het aanbod heeft. Het concept Harder faster Ibiza staat garant voor de beste hardstyle kicks van grote namen, zoals Brennan Heart, Noisecontrollers, Coone en Da Tweekaz. Wil je dus hard gaan op ibiza? Dan is Club eden de club waar jij je hart kunt uitstorten.

Terug naar overzicht