Amnesia Ibiza

Amnesia Ibiza

Amnesia Ibiza is een waar begrip in het clubleven van Ibiza. De club is gelegen tussen ibiza town en San Anonio. Ondanks dat het niet op loopafstand ligt, trekt het dagelijks duizenden bezoekers die er komen om compleet uit zijn dak te gaan! Daar is dan ook meer dan genoeg mogelijkheid voor, naast het geweldige aanbod van club events staan er met grote regelmaat wereldberoemde dj's achter de decks!

Historie

De club Amnesia heeft een rijke geschiedenis die al begint in 1960 toen hippies de boerderij locatie gebruikte om te ontspannen, muziek te luisteren en van de natuur te genieten. In 1970 werd het pand verkocht, waarna de echt clubhistorie is begonnen. Amnesia is het griekse woord dat het perfect omschreef waar de club voor stond. In 1978 werd de club voor de tweede keer verkocht en in de 1980's begon de club op serieus niveau te concurreren met andere clubs, zoals Pacha. Tot dan toe was de muziek nog zeer gevarieerd, maar de muziekstijl werd steeds meer gevormd naar de dance muziek die we nu kennen. Na de val van de berlijnse muur brak house muziek helemaal door en op 22 juni 1991 begon het succes dat tot heden heeft volgehouden!

Awards

Amnesia heeft 4 keer op rij de titel beste club ter wereld gewonnen op de Winter music conference in Miami. Vandaag de dag staat Amnesia ibiza nogsteeds op nummer 5 in lijst van beste clubs ter wereld!

Amnesia Ibiza Agenda

De agenda van Amnesia Ibiza Puilt uit van de grote artiesten die er optreden! Met wekelijkse optredens van Dimitri Vegas & Like Mike  en talloze andere wereld dj's ben je gegarandeerd van een geweldige avond uit.
Ook de clubavonden zijn erg populair, de events Cream en Cocoon zijn internationale begrippen en elke keer weer opnieuw garantie voor de ultieme avond uit!

Terug naar overzicht