Accommodaties op Ibiza

Verblijf Ibiza

Ga je op vakantie naar Ibiza, maar geen idee waar je wilt verblijven? Dan ben je bij Ibizapartyevents.nl aan het juiste adres. Op het gebied van accommodatie heb je ontzettend veel keuze in Ibiza. Wij helpen je daarom met het vinden van het perfecte verblijf. Om te beginnen is het handig om te weten welke accommodaties er allemaal zijn. De volgende accommodaties zijn te vinden op Ibiza: appartement, hotel, villa en vakantiehuisje.

Ibiza voor ieder wat wils

Op Ibiza kun je terecht voor een eenvoudig appartement, maar ook voor de meest luxueuze villa's. Een vakantie naar Ibiza kun je daarom zo duur maken als je zelf wilt. Het ruime aanbod accommodaties op Ibiza geeft iedereen de kans om op vakantie te gaan naar dit schitterende en zonnige eiland. Ga je op vakantie met een groep vrienden? Dan is het huren van een vakantiehuisje een aanrader. De keuze van de accommodatie bepaalt voor een groot deel hoe jullie vakantie eruit gaat zien. Kijk daarom altijd goed naar wat een verblijf te bieden heeft. Vind jij internet aansluiting belangrijk of wil je jouw huisdieren graag meenemen? Kijk dan eerst goed of dit mogelijk is, want het annuleren van de verblijf is vaak lastig en duur. Weet je niet 100% zeker of je dat weekend kan gaan? Kies dan voor een annuleringsverzekering die je nog tot 24 uur van te voren kosteloos kunt annuleren.

Vlucht en verblijf Ibiza

Bij het boeken van de reis kun je ervoor kiezen een verblijf te boeken met of zonder vlucht. Het boeken van een complete reis is vaker goedkoper, dan dat je alles los boekt. Zoals eerder gezegd is in Ibiza een uitgebreide keuze aan hotels, appartementen, villa's en vakantiehuisjes. Maar toch zijn er altijd van die accommodaties die bijzonders zijn. Wij hebben daarom een top 5 bijzondere accommodaties samengesteld. Let op de prijzen zijn een gemiddelde prijs en kunnen daarom per maand verschillen.

 1. Aguas de Ibizza Lifestyle & Spa ( 5-sterren)
  Vanaf € 184,00 per nacht.
 2. Usshuaia
  Vanaf € 134,00 per nacht.
 3. La Torre Del Canonigo (4-sterren)
  Vanaf € 229,90 per nacht.
 4. Ca N' Arabi
  Vanaf € 180 per nacht.
 5. Hard rock hotel Ibiza (5-sterren)
  Vanaf € 250 per nacht.

PS. In de maanden mei tot oktober is Ibiza enorm populair. Daarom kunnen de prijzen snel omhoog schieten, het is een aanrader om de accommodatie op tijd te reserveren of boeken.

Vind je de bovengenoemde verblijven erg duur? Geen probleem. Op onze website lees je ook alles over goedkope overnachtingen op Ibiza.

Terug naar overzicht